Varmt välkommen till Hundflix!

Här finns alla pusselbitar du och din hund behöver. Gå med i Hundflix nu, vi är så säkra på att du kommer att gilla det att vi bjuder på en gratis dag så du kan prova riskfritt!

Dessa kurser ingår:

När du är Hundflixare hittar du alla dessa kurser i ditt kursbibliotek. Bara att välja och vraka!

Välj vad som passar just dig

Hundflix har ingen bindningstid, utan du betalar för den tid du har tillgång till kurserna. Du kan välja att betala månadsvis för en lite högre kostnad per månad, halvårsvis för att spara ca 10% på priset, eller för ett helt år åt gången för att spara hela 20%!
Klicka på knappen för att läsa våra fullständiga villkor.

Villkor

Välj vad som passar dig

 • Hundflix har ingen bindningstid, utan du betalar löpande för den tid du har tillgång till kurserna. Du kan välja att betala en månad i taget för 249 kr/månad.

1 DAG GRATIS PROVA-PÅ

249 kr/månad

Spara 10%

 • Hundflix har ingen bindningstid, utan du betalar löpande för den tid du har tillgång till kurserna. Du kan välja att betala per halvår, och därmed spara ca 10% på priset.

1 DAG GRATIS PROVA-PÅ

1329 kr/halvår

Spara 20%!

 • Hundflix har ingen bindningstid, utan du betalar löpande för den tid du har tillgång till kurserna. Du kan välja att betala ett år i taget, och därmed spara ca 20% på priset!

1 DAG GRATIS PROVA-PÅ

2429 kr/år

Vanliga frågor om Hundflix

 • Hur funkar Hundflix?

  Du får tillgång till alla kurser, både de som finns när du tecknar och de som tillkommer under tiden (vi lägger ut nytt material varje månad), för en fast kostnad varje månad, halvår eller helår. Supersmidigt!

 • Hur tecknar jag Hundflix?

  Välj alternativ månad, halvår, eller helår, gå genom kassan, klart! Du får ett mail med dina inloggningsuppgifter och är igång på nolltid.

 • Hur avslutar jag Hundflix?

  Du kan när som helst avsluta ditt medlemskap, du sköter ditt medlemskap via din kontosida. Du har då kvar din prenumeration perioden ut. Observera att du behöver säga upp INNAN nästa betalperiod startar! Hittar du inte din prenumeration på ditt konto på den här sidan har du tecknat via Hund Helt Enkelts hemsida. Då loggar du in på www.hundheltenkelt.se, går till Mitt konto, väljer Prenumeration, Visa och sedan Avbryt. Du kan alltid gå in på din prenumeration och se när nästa betaldatum är.

 • Hjälp! Saker funkar inte som jag hade tänkt!

  Kontakta oss på info@hundheltenkelt.se och beskriv problemet så noggrant du kan. Vi hjälper dig!