Den enklaste sak du kan göra för att få bättre effekt av er träning är att PLANERA.

Planera din hundträning!

Köp 129,00 kr

Kursen innehåller bland annat

Hur kan du lägga upp er planering?

De flesta av oss har insett att hundträningen blir effektivare och roligare om vi faktiskt planerar våra träningspass - åtminstone lite grann. Men hur? Kursen tar upp hur bullet journal fungerar - och hur du anpassar efter just dina behov.

Hjälp att sätta mål, och hjälp att nå dit.

Vart vill du i träningen? Hur kommer du dit? Kursen hjälper dig att sätta fungerande mål, och dela upp dem i mindre delar så att vägen framåt blir tydlig. Fokus ligger på uppgift, inte prestation.

En bok, ett system.

Att ha EN plats för allt gör det enklare att veta var allt finns. Det handlar om att göra det lätt att göra rätt! Med index och nycklar behöver du inte leta längre.

Dela ner så mycket - eller lite - du vill.

Är du också trött och har dålig motivation när du kommer hem från jobbet? Genom att du planerar när du är pigg och motiverad blir det enkelt att bara bläddra till rätt sida och se vad dagens träning är. Så blir den av!

Planering ger bättre resultat!

Den handlar om att göra det lätt att träna rätt.

Lär dig planera och utvärdera din hundträning, för effektivare och roligare träningspass – med hjälp av en anteckningsbok, en penna, och systemet “bullet journal”.
Men...jag vet inte ens var jag ska börja?
En anteckningsbok. En penna. Denna kursen. Det räcker!

Du behöver inga dyra böcker eller pennor, du behöver inte kunna rita och skriva snyggt. En planeringsbok är till för att ANVÄNDA, inte titta på. Den är ett redskap att hjälpa dig och din hund framåt i träningen. Tycker du att det är kul att pynta (det tycker jag) så gör det - men glöm inte syftet.

  • Sex lektioner inriktade på att du ska hitta en struktur som passar dig.
  • Sex uppgifter att göra, som hjälper dig framåt.
  • Mängder av tips och trick som gör planerandet enklare och roligare!