LEK, LEK, LEK!

Köp 549,00 kr

Kursen innehåller bland annat

Använd din egen kropp i leken, bli fysisk med din hund!

Fysiska lekar passar inte alla hundar, men betydligt fler än man tror! Att få puffa, buffa, tackla och brottas med sin favoritmänniska - det är himmelriket för många hundar.

Vilken är din hunds bästa leksak?

Vi blir ibland låsta vid en uppfattning om hur lek med leksak "ska" se ut - och glömmer att fråga hunden... Du får tips om olika sätt att leka med leksak!

Leka med maten? Givetvis!

Minsta valp vet att det är kul att leka med mat. Och det kan vi utnyttja! En godisbit är så mycket mer än bara något att stoppa i hundens mun, och är din hund mattokig så är detta ett sätt att hålla nere vikten dessutom.

Lekar utan prylar, där vi inte heller rör vid hunden.

Många hundar kan vara känsliga för social press som de upplever vid fysiska lekar eller om det finns föremål eller mat inblandat, men vi har ett helt kapitel för de hundarna: lekar som inte är buffliga eller bygger på prylar. Men lika roliga!

Tycker du att det är svårt att leka med din hund?

Du är inte ensam. Speciellt om man upplever att hunden inte svarar på leken, utan rentav blir obekväm...
Därför har vi skapat denna kursen! Här får du massor av tips på olika lekar, och får se tre väldigt olika individer leka med en och samma människa. Ulrika ändrar och anpassar så att alla har kul!
Fler belöningar är alltid bättre!
Lek är en suverän belöning - när den är anpassad efter din hund. Vi hjälper dig!

Och lek är så mycket mer än "bara" en belöning i verktygslådan. Lek är samhörighet, lek bygger relation, och framför allt: lek är GLÄDJE!

  • Hitta glädjen i leken med just DIN hund.
  • Låt leken bygga bättre samarbete och mer glädje i din relation med din hund.
  • Få fler riktigt bra belöningar i träningen.
  • Men framför allt: HA KUL!