Är er vardag precis vad du drömmer om? Om inte så är det här kursen för er - vardagslydnad fokuserad på samarbete och glädje!

På goda grunder

Köp 899,00 kr

Kursen innehåller bland annat

Hur får du hunden att vilja samma sak som du vill?

Den bästa träningen är långsiktig - hunden samarbetar med dig för att den VILL, inte för att den måste. I kursen får du en ordentlig genomgång av övningar för att just få hunden att VILJA jobba med dig!

Världen är ju så stor och intressant!

Att konkurrera med allt som finns runtomkring kan definitivt kännas som en utmaning när hunden har huvudet fullt av allt utom dig... Du får flera övningar specifikt för att lära hunden behärska sig och välja dig framför omvärlden.

Är koppelgåendet en ständig dragkamp?

Tro det eller ej, men att träna att gå fint i kopplet är faktiskt roligt - med rätt verktyg. Och sådant som är roligt ger bra resultat! Förvandla era promenader till något ni gör tillsammans, i samförstånd.

Kloklippning, öronrens, pälsvård, tandborstning...

Vissa delar måste göras. Klor måste klippas, tovor måste kammas ut, tänder måste borstas. Veterinärbesök måste fungera. Men - hantering behöver inte vara jobbigt! Med rätt träning bygger du hanteringen på samarbete och belöningar, och får en hund som samarbetar helt av egen vilja!

Livet med hund ska vara roligt och (någorlunda) enkelt!

Hundsport och tävling i all ära, men vardagen är faktiskt där vi spenderar allra mest tid ihop med våra hundar. Det är väldigt skönt när den fungerar!
Alla vill ju ha en hund som vill samarbeta, vet vad den göra i olika situationer, och har lika roligt under tiden som du har.
Vardagen med hund ska vara rolig. För båda!
Dags att bygga en riktigt bra vardag ihop med din hund!
Kursen ger dig de redskap du behöver för att:
  • Bygga hållbart samarbete där ni vill samma sak.
  • Hitta en balans mellan belöning och behärskning - utan korrigeringar.
  • Få en hund som väljer dig, och vill göra rätt!