Kom igång! Hur du börjar med träning

Köp 659,00 kr

Kursen innehåller bland annat

Hur lär du hunden göra något - vad som helst?

Att lära sin hund olika saker är roligt, stärker samarbetet, och ger förutsättningar för en bra vardag. Hur ska hunden kunna "göra rätt" om du inte lär den vad som ÄR rätt?

Rätt grunder ger goda förutsättningar.

Om hunden är belöningsbar, har en träningsstruktur som den känner igen, och en smula självkontroll så blir träningen enklare för alla inblandade. Vi visar dig hur!

Lär hunden att sätta tassarna på något.

Perfekt när du vill kunna be hunden att gå till en speciell plats, som sin korg eller en filt. Du har säkert ett antal tillfällen under dagen då du hade velat ha hunden någon annanstans - vi visar hur du lär in det!

Lär hunden sätta nosen mot din hand.

Att hunden kan söka upp och sätta nosen mot din hand är användbart i många lägen! Bygg en bra inkallning där hunden kommer direkt och hela vägen fram till exempel. Du får steg för steg hur du gör av oss.

DU kan lära dig träna DIN HUND!

Känns hundträning svårt och överväldigande? Vet du inte var du ska starta? Du är inte ensam!

Kursen visar våra allra första grundövningar som är samma för alla hundar. Hundarna i filmerna är helt otränade hundar som inte har någon relation till oss - det är första gången vi träffas. Filmerna visar och beskriver precis hur vi gör.

Det är inte svårt. Du kan göra samma sak. Vi lovar!
Träning löser problem.
Se till att rätt lönar sig, så försvinner många problem automatiskt!

Det är faktiskt inte svårare än så. Gör det lätt för hunden att göra rätt och se till att rätt beteende lönar sig. Hundar gör det de vinner mest på.

  • Mycket lämplig för nybörjare, ingen tidigare erfarenhet krävs från hund eller förare.
  • Ger er grunder att bygga vidare på.
  • Visar steg för steg inlärningsprocessen med tydliga filmer.