Ny kompis? Bygg bästa starten med

ValpVerkstan!

Alla valpar är inte stöpta i samma form, men alla valpar kan formas. ValpVerkstan ger dig verktygen!

Välj mellan att behålla ValpVerkstan i sex månader (gott om tid att avsluta kursen), eller äga den för alltid.

Du får ett nytt tema varje vecka i 18 veckor. Varje tema består av fem korta, enkla filmer med kompletterande text.
Allt är självstudier - du jobbar i din egen takt!

Bland annat får du övningar för:

Belöningar bygger träningen.

Ju fler och bättre belöningar, desto enklare att träna! I ValpVerkstan får du hjälp att både hitta och utveckla riktigt bra belöningar för just din valp.

En valp som vill följa dig i varje läge.

Med eller utan koppel! En valp som vill vara nära dig och aktivt söker upp och följer med dig - oavsett miljö eller störningar - gör livet enklare. Och roligare!

Valpar äter ALLT!

Och det de inte äter leker de med. Det är väldigt praktiskt att kunna få valpen att släppa leksaken/byxbenet/ärmen/håret när du vill. I ValpVerkstan bygger du högt värde för hunden för att dela sina skatter med dig!

En riktigt bra inkallning är guld värd!

ValpVerkstan ger dig steg för steg övningar som både bygger upp hundens allmänna vilja att vara nära dig, men också att komma när du kallar och gilla att bli infångad.

Mer än bara en kurs!

Varje månad sänder vi live och svarar på alla de frågor som kommit in under månaden! Alla sändningar sparas, så här finns ett stort arkiv sändningar att lyssna på. Har du en fundering? Gissningsvis har vi redan pratat om den - bara att lyssna!

I ValpVerkstans Facebookgrupp kan du också lägga upp filmer och få feedback, fråga andra valpägare om råd och lägga upp Månadens Bild.
Klart du vill starta på bästa sätt!
ValpVerkstan hjälper dig hela vägen.

Alla viktiga grunder är med - du får en allsidig och omfattande grund med din nya kompis.

  • Övningarna bygger på varandra för att träningen ska vara maximalt utvecklande och består av en kort film och en beskrivning. Enkelt att följa, roligt att träna, ingen tidigare erfarenhet behövs!
  • Övningarna är väl beprövade och vi vågar påstå att de fungerar på alla valpar. Vi har filmat övningarna med helt vanliga valpar, från helt vanliga hem - precis som din valp.
  • Själva kursen är en självstudiekurs. Du väljer själv om du vill gå med i sex månader eller för alltid. Alla valpar är olika - vissa utvecklas snabbt, andra behöver mer tid.
  • Och alla som går med i ValpVerkstan får så klart vår valpbok “Valp. Helt enkelt”. och vår kurs om Kloklippning.